Hovedsponsor

Sparebank 1 Nordvest er til stede i hele fylket, fra Ålesund i sør til Smøla i nord. Deres medarbeidere setter sin ære i å være tett på kundene, og forstå deres situasjon og behov. Med et komplett tilbud av finansielle tjenester, tilbyr de blant annet lån, sparing, rådgivning, forsikring og pensjon for personkunder og bedriftskunder.

Gullsponsorer

Nordmøre energiverk AS (NEAS) ble stiftet 8. november 1990 og var operativt fra 1. januar 1991. NEAS er en sammenslutning av tidligere Nordmøre Interkommunale Kraftlag, Aure og Stemshaug Kraftlag, Averøya Kraftlag, Freiøya Kraftlag, Kristiansund Elektrisitetsverk, Smøla Kraftlag, Tingvoll kommunale Kraftlag og Tustna Kraftlag.

Slatlem har levert biler til fornøyde kunder i over 60 år. Som erfaren bilforhandler har de opparbeidet et regionalt kvalitetsstempel. På Nordmøre er de forhandler av Peugeot, Mazda, Volkswagen, KIA og Mercedes-Benz. I Romsdalen forhandler de Skoda og Mazda.

Vestbase har en unik beliggenhet, nærhet til viktig infrastruktur som by, flyplass og helikopterterminal, moderne utstyr, høy fokus på sikkerhet, kapasitet for store volum, samt sikker og effektiv håndtering av materiell. 

Vestbase er også en næringspark hvor det idag er mer enn 60 selskaper etablert/representert på baseområdet.

Bedriftspartner tilbyr skreddersydde løsninger for bedre utnyttelse av dine muligheter. De har et nettbaserte forretningssystem, for deg som ønsker kontroll på egen virksomhet; på en effektiv og fleksibel måte.

Kunnskap, fleksibilitet og teknologi gir dem et konkurransefortrinn; og deg bedre lønnsomhet.

Bunnpris Brunsvika sikter på å være det smarteste valget innen dagligvare. De skaper lønnsomhet, både for bedriften og kundene; gjennom smarte valg i hverdagen. De skal gi sine kunder en enklere hverdag og vil gjennom lave priser, godt utvalg, tilgjengelighet og høyt kundefokus for å få nære og varige kunderelasjoner.

Sport 1 ble etablert på begynnelsen av 1990-tallet av aktører innen sportsbransjen. 

Sport 1 er Norges nest største sportskjede. Sport 1 satser på fire spesialistfunksjoner – ski, løp, sykkel og friluft. Dette er aktiviteter vi kan – dette er ekte sport!

Sølvsponsorer

Bronsesponsorer